DJI introduceert Mavic 2 Pro en Mavic 2 Zoom; dat wordt lastig kiezen…

Laatste Nieuws

Elektronisch Nieuws / Laatste Nieuws 81 Views

Droneontwikkelaar en -vernieuwer DJI, introduceert twee nieuwe modellen van de iconische Mavic-serie. De Mavic 2 Pro als eerste drone met een geïntegreerde Hasselblad-camera en de Mavic 2 Zoom. De eerste opvouwbare consumentendrone die kan zoomen. Dat wordt dus oppassen geblazen voor wie al bang was voor al die camera’s in de lucht…

De lancering bevestigt de geruchten die we als GadgetGear al eerder oppikten. Twee nieuwe modellen met als belangrijkste boodschap: nog beter beeld. DJI claimt dat de Mavic 2 de meest geavanceerde vliegende kant-en-klaar camera is. Wij waren eerlijk gezegd ook al erg onder de indruk van de Yuneec H Plus camera. Maar eerlijk is eerlijk; DJI zet steeds te toon en bepaalt de innovatie in deze sector. Niet voor niets zijn ze zo marktleider geworden. Det Mavic 2 bevat het iconische vouwontwerp van ‘s de populaire Mavic Pro. De nieuwe cardanische gestabiliseerde camera’s en geavanceerde intelligente functies zoals Hyperlapse en ActiveTrack maken het eenvoudiger en dynamischer om met video verhalen te vertellen. Met een indrukwekkende vluchttijd van maximaal 31 minuten en een stabieler videotransmissiesysteem, biedt Mavic 2 de optimale vliegervaring voor het maken van professioneel ogende opnames.

“Toen de Mavic Pro twee jaar geleden werd gelanceerd, werd de manier waarop mensen naar een drone kijken en de mogelijkheden voor videomakers over de hele wereld opnieuw gedefinieerd,” zei Roger Luo, president van DJI. “Vandaag beginnen we aan een nieuw tijdperk van luchtfotografie met de introductie van het nieuwe paradepaardje van DJI, de Mavic 2-serie. Met de Mavic 2 Pro en Mavic 2 Zoom kunnen fotografen en videografen hun inspiratie snel de lucht in laten en hun creatieve ideeën naar nieuwe hoogten verheffen.” Wij testen zo claim natuurlijk in de praktijk. Die blijkt vaak net iets minder soepel door allerlei updates of meldingen die DJI toont als je net wilt gaan vliegen.

&

&

&

&

&

DJI is onbetwist marktleider in het ontwikkelen en produceren van civiele drones en luchtfotografietechnologie voor persoonlijk en professioneel gebruik. DJI is opgericht en wordt gerund door mensen met een passie voor op afstand bestuurbare helikopters en experts op het gebied van vluchtbesturingstechnologie en camerastabilisatie. Het bedrijf zet zich in om luchtfotografie en filmapparatuur en -platforms toegankelijker, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker te maken voor makers en innovators over de hele wereld. De wereldwijde activiteiten van DJI strekken zich momenteel uit over Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De revolutionaire producten en oplossingen zijn door klanten in meer dan 100 landen gekozen voor toepassingen op het gebied van filmproductie, constructie, noodhulp, landbouw, natuurbehoud en vele andere industrieën.

&

Comments